onsdag 30 april 2014

Tack och hej!

Det har varit kul det här! Att skriva bloggen alltså...
Under fyra år har jag skrivit tusentals inlägg och arkivet är en exposé över min tid som präst. Präst-Ida har varit ett fantastiskt sätt att nå utanför kyrkans väggar och den har skapat kontaktytor och möjligheter jag aldrig fått annars. Därför är det med ett visst vemod jag nu sätter punkt. Skrivandet har alltmer blivit en belastning och jag har helt enkelt tröttnat på att spotta ur mig inlägg varje dag. Jag resonerar att ingen blogg är bättre än en dålig och ouppdaterad blogg, så därför går jag nu vidare till andra utmaningar i prästalivet :-) 

Allt som finns här på bloggen kommer att ligga kvar så det är bara att läsa. Vill man läsa predikningar så finns de på Höllvikens församlings hemsida. Jag avslutar med en liten bildexposé över tiden :-)


En alldeles nyutexaminerad teologie kandidat har mottagit sitt examensbevis i skolans aula.


Första gången i prästkläder, på biskopsmiddag kvällen före prästvigningen.


Mitt första kontor i Kiviks församling.


Trött präst på konfirmandläger.


Glad präst vinner över ungdomarna i TV spel. 


Posandes på stranden i Höllviken.

3 kommentarer:

 1. Tack för alla härliga inlägg!!!!!!

  SvaraRadera
 2. Tack för dina inlägg. De har berikat!

  SvaraRadera
 3. Carl-Hilding11 maj 2014 20:18

  Ogillar Va tråkigt Har läst dina inlägg som jag tyckt vart vardagliga och tankvärda Kommer att sakna dej Ida Men men Jag önskar dej all lycka i din framtida vandring :-)

  SvaraRadera